Referenciák

BioBolygó

Vegán ügyfél, aki Biobolygó néven szeretne egy blogot, ami nem csak receptblog – ez az ingyenes része, hanem előfizetéses rendszerben tartozik hozzá egy életmód közösség, amely abben segít, hogyan tudsz áttérni a növényi táplálkozásra és környezettudatossá tenni az egész életed. Ennek az előfizetési díjnak csak egy része marad a bloggernél, a 30%-át erdősítésre szánja.

Megbízatás: Arculat, logó és teljes webdesign

Greengo Cafe

A Greengo Cafe egy ultrazöld kávézóhelynek, ahol a tulajdonosok a működtetés közben igyekszenek a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyni.

Újrapoharat lehet vásárolni, ami betétdíjas, de visszahozod visszaadják vagy kapsz másikat. Olyan kávét árulnak, ami környezetkímélőbb termelésből származik, repülők helyett hajón szállítják és kevesebb energiát használnak a termelés során.

Megbízatás: Arculat, logó és kezdőlap

EcoHome

Az EcoHome egy okosotthon rendszerekhez alkalmazásokat készítő és telepítő szoftvercég – mindezt olyan felhőalapon teszik, amelyben a szerverek 98%-a megújuló energiaforrásokból fedezi igényét. Ráadásul bevételeik 10%-át hasonló zöld informatikai projektek támogatására szánják. Azt hiszem ők a tökéletes ügyfél a számodra.

Megbízatás: Teljes webdesign, szoftver felület főoldalának megtervezése

dfd

ZöldKonyha

Vegán étel házhozszállítás. Az ügyfél igényei: Napi Menü, Heti Menü, Rendelési lehetőség, Rendelés menete, Bejelentkezés/Regisztráció, Fizetési módok, Vélemények

Megbízatás: Teljes webdesign

További munkáim