Kreativitással egy élhető jövőért

Rólam

Kép rólam
Tóth Kitti - Webdesigner

Az első weboldalakat csak a saját magam szórakoztatására készítettem és nem is gondoltam, hogy ennél valaha többről lesz szó. Néhány éve azonban újra felerősödött bennem a vágy, hogy alkossak valamit, ami azontúl, hogy nekem örömet okoz, másoknak is hasznos. A webdesigner szakma tökéletesen magában foglalja mindezt és a tanfolyam elvégzése óta is rendszeresen fejlesztem magam újabb és újabb képzésekkel. Úgy érzem egy ilyen állandóan, gyakran egyik napról a másikra változó területről, soha nem lehet eleget tudni.


A folyamatos fejlődés viszont a kódok és pixelek világán kívül is jellemző rám. Az utóbbi években egyre fontosabbá vált számomra az önismeret és a tudatosság az életem minden területén. Ha érdekel egy téma, alaposan utánajárok és elmélyedek benne, hogy minden kérdésemre választ kapjak. Így volt ez most is, a kutatásaim eredményeképp pedig növényi étrendre váltottam és a spiritualitás is szerepet kapott a mindennapjaimban.


Hiszem, hogy akkor tudunk igazán jól együttműködni, ha azonos az értékrendünk, ezért webdesignerként azoknak tudok leginkább segíteni, akik hasonlóan látják a világot, mint én.

Miért bízd rám a weboldalad?

Első szolgáltatás

Gondos tervezés

A weboldalakat UX szemlélettel tervezem és tudatosan építem fel a designt, szem előtt tartva a marketing céljaidat. Fontosnak tartom összhangot teremteni a megjelenés és a funkcionalitás között.

Második szolgáltatás

Közös pont

Az életmódomból adódóan maximálisan azonosulni tudok a vegán, környezettudatos vállalkozások küldetésével, ami megkönnyíti az együttműködést.

Első szolgáltatás

Egyediség

Minden vállalkozás, minden márka más, még ha azonos területen is működnek. Az én feladatom, hogy megtaláljam és vizuálisan is kiemeljem a te márkád egyediségét.

Nézd meg, hogy tudunk együtt dolgozni! Kattints és tudj meg többet!